گزارش بازدید از صنعت

بازدید از شرکت مانا انرژی پاک (تولید کننده پنل های فتوولتائیک)

بازدید تعدادی از اساتید دانشگاه و صنعتگران از شرکت مانا انرژی پاک (تولید کننده پنل های فتوولتائیک)
۱۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۰ کد : ۲۲۲۲۱ اخبار تصویری اطلاعیه ها آخرین اخبار
بازدید از شرکت مانا انرژی پاک (تولید کننده پنل های فتوولتائیک)

چهارشنبه ۱۱ مرداد بازدیدی به همت پژوهشکده انرژی، آب و محیط زیست و با هماهنگی مدیریت ارتباط با صنعت و با همراهی اتاق بازرگانی کاشان از شرکت مانا انرژی پاک، بزرگترین شرکت تولید کننده پنل های فتوولتائیک در کشور انجام شد. در این بازدید اعضای هیآت علمی از پژوهشکده انرژی، مرکز کارآفرینی دانشگاه، دانشکدگان فیزیک و مکانیک و همچنین تعدادی از شرکت های سرمایه گذاری و صنایع کاشان (معرفی شده از طرف اتاق بازرگانی) حضور داشتند. دکتر مجید نیکفر گفت: در ادامه این بازدید، در مورد تعریف پروژه های مشترک و ارتباط آن صنعت و دانشگاه، همکاری در زمینه توسعه مزارع خورشیدی در منطقه با مدیر عامل آن شرکت آقای دکتر پژوهان گفتگو شد. استفاده آن صنعت از امکانات آزمایشگاهی دانشگاه از جمله علاقه مندی های آن صنعت بود. از جمله طرح های توسعه ای این شرکت تولید باتری های لیتیومی می باشد. علاوه بر بازدید از آن صنعت، ارتباط اساتید دانشگاه با اتاق بازرگانی و صنایع کاشانی حاضر در بازدید قوت گرفت و دو طرف بر ادامه دار بودن این ارتباط تاکید نمودند‌.

( ۴ )