برگزاری چهل و دومین رویداد ایده شو با عنوان انرژی در دانشگاه کاشان

۱۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۱ کد : ۹۰۶۹ اخبار پژوهشکده انرژی آخرین اخبار
برگزاری چهل و دومین رویداد ایده شو با عنوان انرژی در دانشگاه کاشان

مسئول راه اندازی پارک در حال تاسیس علم و فناوری غیاث الدین کاشانی گفت: چهل و دومین رویداد ایده شو با عنوان انرژی روزچهارشنبه ۲ آبان ماه ۱۳۹۷ به منظور ترویج روحیه کارآفرینی و نوآوری دانشجویان توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و دانشگاه کاشان برگزار شد.

دکتر محمد نظیفی فرد بیان داشت: در این رویداد علمی، برای افراد این امکان فراهم می‌شد تا به بیان ایده‌های نوآورانه خود در موضوعات مرتبط با انرژی بپردازند و ضمن کسب مهارت‌های ایده پردازی و ارائه ایده، ایده‌های خود را در بوته نقد برای بهبود آن‌ها و مبنا قرار گرفتن برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار نوپای موفق قرار دهند.

وی افزود: از میان ایده های دریافتی ۱۲ ایده به صورت اولیه توسط هیات داوران انتخاب شدند و ایده پردازان برگزیده طی مدت ۳ دقیقه ایده خود را در حضور جمع بیان کرده و پس از داوری نهایی به پنج ایده برتر جوایز نقدی و لوح یادبود اهدا شد.
نفرات برتر چهل و دومین رویداد ایده شو:

رتبه اول: محمدحسین فروغیان با ایده"راهکاری برای مانیتورینگ و مدیریت انرژی در تجهیزات زیرساخت شبکه"

رتبه دوم: دلارام ربیعی با ایده "حمل و نقل روشن"

رتبه سوم: سعید آسیاب با ایده "راهکاری جهت بهینه سازی توان تولیدی نیروگاه‌های سیکل ترکیبی"

رتبه چهارم: معصومه مهدی پور با ایده "سایه بان بایونیکی"

رتبه پنجم: فرهاد شفیعی با ایده "دبی سنج های چند فاز "

موضوعات پیشنهادی این رویداد عبارت بودند از: بهینه سازی مدیریت مصرف حامل های انرژی در صنعت و جامعه، ایده های خلاقانه برای استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و نو، انرژی و محیط زیست، برنامه ریزی و سیاست گذاری و جنبه های اجتماعی مصرف حاملهای انرژی، سامانه های هوشمند انرژی در ساختمان و صنعت، انرژی و معماری، راهکارهای ذخیره سازی انرژی و فناوری های نوین در ذخیره سازی، استفاده از انرژی باد و میکرو توربین های بادی، مدیریت سبز و کلیه موضوعات مرتبط با مهندسی انرژی و محیط زیست