برگزاری کارگاه تخصصی "رویکردهای ذخیره سازی انرژی در صنعت گاز" را روز یکشنبه مورخ 18 آبان

۱۹ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۸ کد : ۵۲۱۴ اخبار سمینارها

پژوهشکده ی انرژی دانشگاه کاشان،
کارگاه تخصصی "رویکردهای ذخیره سازی انرژی در صنعت گاز" را روز یکشنبه مورخ 18 آبان با حضور جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی مهندسی سیستمهای انرژی و کارشناسان علاقمند در محل پژوهشکده ی انرژی ارایه نمود. در این کارگاه تخصصی ابتدا به مبحث سرمایش و چرخه های مختلف سرمایشی، به خصوص چرخه های کرایوژنیکی پرداخته شد. سپس فرایند مایع سازی گاز طبیعی و شیوه های مختلف ذخیره سازی گاز از این طریق مورد بررسی قرار گرفت. در پایان نیز مروری بر تاریخچه ی صنعت انرژی در دنیا صورت گرفت. پژوهشکده ی انرژی بر آن است تا سمینارهایی از این دست در خصوص ذخیره سازی انرژی را به صورت دوره ای برگزار نماید.