طرح ملی " شبکه هوشمند برق ایران و پیاده سازی نمونه "

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۹:۵۲ کد : ۵۲۰۷ اخبار علمی و تحقیقاتی
با توجه به این که طرح ملی " شبکه هوشمند برق ایران و پیاده سازی نمونه " در شورای علوم تحقیقات و فناوری (عتف) تصویب شده است و مقرر شده است که پروژه : " تدوین اسناد راهبردی طرح شبکه هوشمند برق ایران " به عنوان زیر مجموعه طرح ملی مذکور به کارفرمایی دانشگاه صنعتی امیر کبیر انجام شود. جهت تحقق این موضوع " اسناد درخواست پیشنهاد " (RFP) پروژه از طریق سایت www.sgndp.ir در بخش مهمترین اخبار قرار داده شده است.
 با توجه به این که طرح ملی " شبکه هوشمند برق ایران و پیاده سازی نمونه " در شورای علوم تحقیقات و فناوری (عتف) تصویب شده است و مقرر شده است که پروژه : " تدوین اسناد راهبردی طرح شبکه هوشمند برق ایران " به عنوان زیر مجموعه طرح ملی مذکور به کارفرمایی دانشگاه صنعتی امیر کبیر انجام شود. جهت تحقق این موضوع  " اسناد درخواست پیشنهاد " (RFP) پروژه از طریق سایت www.sgndp.ir   در بخش مهمترین اخبار قرار داده شده است.

ممتنی است متقاضیان در صورت تمایل پیشنهادات خود را در سه حوزه :

1.       تولید

2.       انتقال

3.       توزیع و مشترکین

مستقلاً تهیه و برای این مدیریت ارسال نمایند.

پیشنهادات ارسالی باید پوشش دهنده اسناد زیر در هر حوزه باشند.

1.       سند چشم انداز طرح شبکه هوشمند برق ایران

2.       سند نقشه راه توسعه فناوری های هوشمند سازی شبکه برق ایران