برگزاری کنفرانس ملی تولید برق همزمان با حرارت و برودت و سیستم های هیبریدی

۱۲ اسفند ۱۳۹۱ | ۲۰:۳۹ کد : ۵۲۰۵ همایش و سمینارها
بدینوسیله به اطلاع می رساند "کنفرانس ملی تولید برق همزمان با حرارت و برودت و سیستم های هیبریدی " به همت پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان در ۶-۷ شهریور ماه سال ۱۳۹۲ در کاشان برگزار می گردد.

فرهیخته ارجمند

بدینوسیله به اطلاع می ­رساند "کنفرانس ملی تولید برق همزمان با حرارت و برودت و سیستم­ های هیبریدی " به همتپژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان در شهریور ماه سال 1392 در کاشان برگزار می­ گردد. این کنفرانس شامل ارائه مقالات علمی و صنعتی بصورت سخنرانی و پوستر، سخنرانیهای کلیدی، نمایشگاه دستاوردهای صنعتی، کارگاههای آموزشی و میزگردهای تخصصی می­ باشد. برگزاری کنفرانس فرصت مناسبی برای ارائه مقالات و تبادل اطلاعات بین متخصصان و محققان صنعت و دانشگاه خواهد بود.

با توجه به فراخوان پذیرش مقاله از شما بزرگوار دعوت می ­گردد تا آخرین یافته ­ها، دستاوردها و تحقیقات نوین علمی، پژوهشی و صنعتی خود را منطبق بر محورهای کنفرانس از طریق پیام نگار (Email) به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایید.

لازم به ذکر است که مقالات برگزیده این کنفرانس به نشریه علمی- پژوهشی مدیریت انرژی دانشگاه کاشان ارسال خواهد شد.

جهت اطلاعات بیشتر و مشاهده فراخوان کنفرانس به وب سایت کنفرانس مراجعه فرمایید.

Generation and Hybrid Systems Iranian Conference on Combined Cooling, Heating & Power

(CCHP2013)

University of Kashan