بازدید از صنعت

بازدید دانشجویان سیستم های انرژی از شرکت دنیای مس کاشان

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۴ کد : ۲۳۷۰۱ اخبار پژوهشکده انرژی اخبار تصویری آخرین اخبار

بازدید از شرکت دنیای مس در تاریخ سه شنبه چهارم اردیبهشت برگزار شد. در این بازدید، تعدادی از دانشجویان کارشناسی ارشد پژوهشکده آب، انرژی و محیط زیست بهمراه اساتید مربوطه آقایان دکتر شهبازیان و دکتر رحیمی، حضور داشتند. هدف از این بازدید آشنایی با خط تولید و فرآیند تولید کابل و شمش مسی بود. مدیر محترم شرکت دنیای مس جناب آقای مهندس حلاجی، توضیحات لازم در باره تولید شمش مسی در خط تولید ذوب القایی و واحد تولید ذوب حرارتی را ارائه کردند. در این بازدید علمی، دانشجویان و اساتید همراه، با آزمایشگاه‌های پیشرفته کنترل کیفیت شرکت آشنا شدند. همچنین در باره همکاری پژوهشکده آب، انرژی و محیط زیست دانشگاه کاشان با شرکت دنیای مس در خصوص طرحهای آن شرکت در زمینه تامین و تصفیه آب، کاهش آلودگی زیست محیطی و سایر موارد مطرح شده، تبادل نظر شد.