گزارش بازدید علمی اساتید و دانشجویان پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان از شرکت سیمان کاشان و نیروگاه خورشیدی ۲/۵ مگاواتی

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۰ کد : ۲۲۹۷۴ اخبار پژوهشکده انرژی اخبار تصویری آخرین اخبار

در ادامه فعالیت های پژوهشکده انرژی، آب و محیط زیست در هفته پژوهش و فناوری، جمعی از اساتید و دانشجویان کارشناسی ارشد این پژوهشکده، دوشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۲، از نیروگاه خورشیدی تولید برق ۲/۵ مگاواتی و کارخانه سیمان کویر کاشان بازدید کردند.

در این بازدید آقایان دکتر نیکفر، نظیفی فرد و شهبازیان حضور داشتند و همراه با توضیحات کارشناسان آن شرکت، به ارائه مطالب تکمیلی و تخصصی مورد نیاز برای دانشجویان پرداختند. نیروگاه خورشیدی ۲/۵ مگاواتی شامل ۴۶۳۰ عدد پنل ۵۴۰ واتی و ۲۲ عدد اینورتر است که در ابتدا مورد بازدید قرار گرفت. در ادامه با رعایت اصول ایمنی از مراحل مختلف تولید سیمان، آسیاب سنگ آهک، ذخیره سازی، ترکیب مواد، کوره ها، اتاق کنترل، آسیاب گلوله ای و بسته بندی نهایی بازدید شد.