بازدید علمی

بازدید علمی دانشجویان کارشناسی ارشد سیستمهای انرژی از نیروگاه سیکل ترکیبی کاشان

به همّت پژوهشکده انرژی، آب و محیط زیست انجام شد؛
۰۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۶ کد : ۲۱۹۳۸ آخرین اخبار
گزارش بازدید: در روز شنبه ۶ خرداد ماه ۱۴۰۲، دانشجویان کارشناسی ارشد سیستمهای انرژی (از پژوهشکده انرژی، آب و محیط زیست) از نیروگاه سیکل ترکیبی کاشان بازدید کردند. در این بازدید که به همراه دانشجویان دوره توربین گاز دانشکده مکانیک انجام گرفت از قسمت‌های مختلف سیستم مدیای هوای ورودی توربین گاز، محفظه احتراق توربین گاز، قسمت توربین و ژنراتور بخش گازی نیر.گاه کاشان بازدید به عمل آمد. همچنین توضیحات کاملی توسط پرسنل دفتر فنی نیروگاه کاشان برای بخش بخار و سیکل ترکیبی اعم از بویلر بازیاب، درام، پمپهای فشار پایین و بالا و همچنین سیستم کندانسور هوا خنک نیروگاه به دانشجویان بازدید کننده ارایه گردید. بازدید از نیروگاه در ساعت ۱۳:۳۰ اتمام و دانشجویان به دانشگاه برگشتند.این بازدید با همراهی آقای دکتر حمیدرضا شهبازیان (هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک و عضو شورای پژوهشکده) و آقای دکتر ابوالفضل فتاحی (هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک) انجام گردید.
بازدید علمی دانشجویان کارشناسی ارشد سیستمهای انرژی  از نیروگاه سیکل ترکیبی کاشان