نشست تخصصی فناوریهای پیشرفته ساخت سلولهای فتوولتاییک در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۵ کد : ۹۰۶۸ اخبار پژوهشکده انرژی آخرین اخبار
نشست تخصصی فناوریهای پیشرفته ساخت سلولهای فتوولتاییک در دانشگاه کاشان برگزار شد

سمینار تخصصی فناوریهای پیشرفته ساخت سلولهای فتوولتاییک، در تاریخ ۳۰ مهرماه سال جاری در دانشگاه کاشان برگزار شد.

عضو هیات علمی پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان گفت: این نشست با هدف توسعه همکاریهای علمی و فناورانه در تراز بین المللی و با حضور چهار تن از متخصصان پژوهشگاه

48th Research Institute of China Electronics Technology Group Corporation (CETC-48)

کشور چین و برخی اعضای هیات علمی و کارکنان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان و برخی سرمایه گذاران و فعالان حوزه نیروگاه های خورشیدی تشکیل گردید.

دکتر محمد نظیفی فرد اظهار داشت: در این نشست تخصصی ضمن معرفی آخرین فناوری های تولید سلول فتوولتاییک و روشهای نوین افزایش بازده سلولهای خورشیدی سیلیکونی، جدیدترین روش های تولید پنل های خورشیدی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این نشست همچنین در خصوص مدل همکاری های مشترک در زمینه تحقیق و توسعه سلولهای خورشیدی بین دانشگاه کاشان و این پژوهشگاه  گفتگو شد.

گفتنی است این پژوهشگاه از سال ۱۹۶۴ در کشور چین تاسیس شده است و در حال حاضر بیش از ۳۵ پروفسور و ۱۹۰ پژوهشگر در حال تحقیق و پژوهش و توسعه فناوری در زمینه های سلولهای خورشیدی، مواد ابر مغناطیسی، سامانه های ذخیره سازی انرژی و همچنین توسعه انواع حسگرهای پیشرفته هستند.